DESIGNING ER MIN PASSION

Et team søjle

Min profil

Designer det gør forskel. Loyal med sin stærk mening, jeg er ærlige og kæmper for mine værdier. Mål og social orientere person, mit arbejde samle folk, nyde alle tilgængelige kompetence til fælles sejren.

Design med sjæl

Min erfering

Jeg i efterhånd i flere år dyrker erfaring i design branche ind for forskellig terrin.
Jeg har starte min karriere ved de håndværkere; dekorationer og møbelpolstrer. De erfaringer har giver mig en 3D vision a mit design og kreativitet.
Derfra valg jeg grafiskdesign som videregående uddannelse for at færdiggøre min andre passion af billede og grafisk. Den uddannelse gave mig de designer kompetencer, faglighede og erfaring i de overordner kategori: branding, reklamering, iscenesættelse.
Min top-up bachelor, Digital Konceptudvikling har bygger på de fagligheder ved en udvikling ind for de digital design, digital markedsføring og forretningsudvikling.
Den uddannelser gave mig de kompetencer til at udvikler nye brand og berige forretninger fra ideer til virkeligheden, fra logo til digital løsning, ved digitale og analoge produkter.
Oplevelsesdesign kandidaten vil blive for mig en fuldførelse af min karrierer som designer, ved at still højere faglighede ind for bruger forståelse, ved højere kompetence in for sociologi, sanselige og emotionel. Den åben også døren for mig ind for nogle ny kompetencer ind for begivenhed, organisation udvikling og generelt de kulturel samfund.

Fra kreativitet til udvikling

Hvad kan jeg bidrage med

Min kompetence ved digital udvikling er at laver digital markedsføring såsom, reklamering på Facebook, design digital platform såsom UX-design. Mere præcis, ved bruges forståelse og metode, kan jeg konceptualisere løsningerne som vil berig bruger interaktion, adfærd osv. Jeg søger for design strukturen, ”skeleton” og de overflader visuelle af platform, video, animation, digital kampagne osv.
Det er betyde en design øjne for alt forskellig layout, illustration, trykmateriel og kan alle Adobe programme.
Min erfaring og fagligheden ind for “gamification” og “persuasiv design” gøre at min design fokuser primære med at indre brugeradfærd ved leje elementer, værdiskabelse og motivation til at mere relevant involvering og interaktion.
Jeg har også kompetence ind for de mere analog verden, ved ”nudging” og atmosfære; arbejder til at indre og skaber specifik adfærd ved folk ind for en definerer fysisk stede samt med skaber sanselige og emotionel forudsigelse og interaktion ved stede.

Min tidligere projekter

Club Aalborg

Club Aalborg

18. January 2019

Drybuddy

Drybuddy

8. October 2016

PRE-DO

PRE-DO

8. October 2016

Aalborg mægleren

Aalborg mægleren

8. October 2016

Into The Trees

Into The Trees

14. September 2016

The Mountains

The Mountains

13. September 2016

Hvad siger de om mig

Den grafiske franskmand - med stil!
Virgine gik ind i kontoret med træsko på.
Man er aldrig i tvivl om, at hun er tilstæde.
Og det er yderst befriende, for hun kommer på den måde hurtigt fra start.
Virginie har været kastet ud i små og store opgaver og begge dele,
har hun klaret med godt håndværk. Hun er god til at modtage kritik og arbejder målrettet med at skabe det udtryk vores kunder har efterspurgt.
Jeg giver hende mine bedste anbefalinger!

Jeanett KaarePartner, Weltklasse reklame + PR

Virginie var hurtig til at forstå det koncept, som vi var i gang med at udvikle. Virginie lavede nogle mock-ups, som vi efterfølgende brugte i dialog med en potentiel kunde. Udfra denne feedback lavede Virginie designs af vores løsning, som vi efterfølgende er gået i gang med at implementere.
Virginie er behagelig at arbejde sammen med, og indgik godt i teamet.

Claus HolmCEO, Board Member, External Consultant

Salient is by far the most astonishing WP theme out there! I literally could not be happier that I chose to buy your theme! Your regular updates and superb attention to detail blows me away every time I visit my new site!

Zak ReidInstructor, Skate Nao

I'm wondering why I never contacted these guys sooner! Seriously, they all have commendable talent in their respective fields and knocked my concept out of the ballpark. Thanks for an amazing experience!

Jack GrahamCo Founder, Coffee Inc
Hvad synes du indtil nu

Lyder det spændende?